Cumartesi, Nisan 26, 2014

Yeni Single : Haydar Yılmaz: "El Alem"



Uzun yıllardır sahne performanslarına devam eden ve kendi kitlesini oluşturan Haydar Yılmaz, ilk albümü öncesi söz ve bestesi kendisine ait iki şarkıdan oluşan teklisini DMC etiketiyle yayımlıyor. Üzerinde çalıştığı bestelerini ünlü aranjör İskender Paydaş ile paylaşan Haydar Yılmaz'ın söz ve bestesi kendisine ait "El Alem" ve "Tabiri Sen" isimlerini taşıyan iki teklisinin düzenlemelerinde de İskender Paydaş imzası yer alıyor.
Yaptığı şarkılarını kendi albümünün dışında birçok projede daha duyacağımız Haydar Yılmaz, yurtiçi ve yurtdışında birçok etkinlikte sahneye çıkmaya devam ederken, bir yandan da İskender Paydaş ile birlikte stüdyoda ilk albümü üzerinde çalışıyor.
Genç müziyen müzikseverlerle tanışacağı projesini öncelikle radyolar ve yasal dijital platformlar aracılığıyla görücüye çıkarıyor. Single yayınlandığı ilk saatlerden itibaren satış listelerinde hızlı bir yükselişle yerini aldı. Nisan ayının son haftası "El Alem" şarkısının video klibi için kamera karşısına geçecek olan Haydar Yılmaz, bizden şarkıları ve sıcak yorumu ile hayatımızdaki yerini alıyor...

Hiç yorum yok: