Cumartesi, Nisan 26, 2014

Minipax Festival 2014 bu sene, 21 Haziran'da Kilyos Suma Beach'te festivalseverleri bir araya getiriyor.



Şu ana kadar açıklanan isimler: 
Vitalic (DJ Set)
Monika Kruse
Wolf + Lamb
Deniz Kurtel (Live)
Clockwork & Avatism (Live)
Murat Uncuoğlu
Alican

Festivalde yer alacak tüm isimler, 4 Mayıs 2014 günü açıklanacaktır.

Deniz ve güneşin birbirine karıştığı muhteşem bir kumsalda tam 18 saatlik bir elektronik müzik yolculuğuna hazır mısınız?

Cevabınız evetse, çok şanslısınız. Şehrin en genç festivali Minipax Festival başlıyor.

Minipax Festival, şehre yakın ama şehrin hep kaçmak istediğiniz karmaşasından uzak, Kilyos, Suma Beach’te festivalseverlere unutulmaz bir gün sunmaya hazırlanıyor.

Başarılı organizasyonları ile tanıdığınız NewSpeak’in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Minipax Festival, 3 farklı sahnede sayısız sanatçı ile size inanılmaz bir elektronik müzik deneyimi yaşatmayı garantiliyor.

Muhteşem bir müzik yolculuğunun yanı sıra birçok eğlenceli aktivite ve ilgi çekici workshop, bu yazın en genç ve en heyecanlı festivali Minipax'de festivalseverleri bekliyor. Yetenekli genç tasarımcılara ve sanatçılarına ait ürünleri bulabileceğiniz ufak pop-up shopları ve fast food'dan arındırılmış sağlıklı, özel lezzetlerin bulunduğu Food Court'u ile, Minipax'de her anlamda beklentilerinizin çok üstünde bir gün geçirmeye hazır olun.
Güneşe, denize ve aklınızı başınızdan alacak elektronik müzik performanslarına doğru tatlı bir kaçamak için Minipax Festivali sakın kaçırmayın!

Hiç yorum yok: